Vacature:

Kraanmachinist / Reachstacker / Empty truck Chauffeur

BCTN is een toonaangevende speler in het intermodaal vervoer met containerterminals in de belangrijkste economische centra van Brabant, Gelderland, Noord-Limburg, Zuid-Holland en België. De combinatie van jarenlange expertise en schaalgrootte maakt BCTN tot een betrouwbare partner voor deze dienstverlening op maat. De goed geëquipeerde terminals van BCTN vormen het hart van de intermodale transportketen. De omvang van het BCTN netwerk, samengevoegd met de persoonlijke aanpak van de teams op de individuele terminals maakt het mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties een compleet dienstenpakket op maat te kunnen aanbieden. Wij zoeken voor onze containerterminal in Nijmegen een enthousiaste en gedreven Kraanmachinist / Reachstacker / Empty truck Chauffeur

Functieprofiel Kraanmachinist/Reachstacker/Empty truck Chauffeur:

Als Kraanmachinist/ Reachstacker/Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het correct fysiek laden en lossen van containers opschepen en vrachtauto’s. Dit doe je op eeneffectieve, efficiënte, en veilige wijze zodat alle klanten volgens ons hoge serviceniveau en tegen zo laag mogelijke kosten behandeld worden. Hierbij wordt er van je verwacht dat je naast het bedienen van de kraan en reachstacker ook decontainerstack begrijpt en het overzicht kunt houden in de hectiek van het logistieke proces.

Als Kraanmachinist/Reachstacker/Empty truck Chauffeur beschik je over:

  • Een heftruckcertificaat en/of hijsbewijsis een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Relevante werkervaring;
  • In staat om het logistieke proces van containerstacks te kunnen overzien en te onderhouden;
  • In staat om inzicht en overzicht te houden in een lastig logistiek proces (containerstack);
  • Een gezonde dosis werklust, stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • Een 24/7 mentaliteit;
  • Ervaring met (zee)containers is een pré.

BCTN biedt:

Naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je een functie binnen een groeiende organisatie waar wij samen met al onze collega’s een succes van willen gaan maken.

Solliciteren op deze vacature?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Klik op de koffieknop en mail ons!