Vacature:

Assemblage monteur

Hyster-Yale Nederland BV in Nijmegen assembleert de zwaarste series heftrucks en container handlers van 7 tot 52 ton hefcapaciteit. Hierbij worden geavanceerde processen toegepast om efficiënt en met hoge kwaliteit de trucks samen te stellen en bij de klant af te leveren. Deze trucks worden verscheept naar alle werelddelen.

De afdeling Assembly bestaat uit twee productielijnen, de Big Truck lijn (BTL, productie van trucks tot 16T hefvermogen) en de Jumbo Truck Lijn (JTL, productie van trucks van 16T laadvermogen). De twee assemblagelijnen vormen ieder een separaat proces waarin heftrucks in flow worden geassembleerd.

Als assemblage monteur bij Hyster Yale assembleer je heftrucks. Je bent onderdeel van de montage afdeling. De werkprocessen en technieken zijn vooruitstrevend en nieuw. Maar d.m.v. een goed inwerktraject en interne opleiding word je binnen een korte tijd allround opgeleid. Zo blijft jouw functie afwisselend en uitdagend. Naast het assembleren, controleer je de lijn en stuur je bij waar nodig. Ook houd je gereedschappen schoon en houd je de taken van die dag bij. De werkzaamheden staan goed beschreven in de werkinstructies. En je collega’s helpen je graag mocht je extra hulp nodig hebben. Je werkt in een hal die compleet ergonomisch is ingericht, zodat jij veilig je werk kunt uitoefenen.

Een mooie monteur functie binnen een internationaal bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.