Vacature:

Automotive Engineers

Hyster-Yale Nederland BV in Nijmegen assembleert de zwaarste series heftrucks en container handlers van 7 tot 52 ton hefcapaciteit. Hierbij worden geavanceerde processen toegepast om efficiënt en met hoge kwaliteit de trucks samen te stellen en bij de klant af te leveren. Deze trucks worden verscheept naar alle werelddelen.

Het Big Truck Development Center (BTDC) in Nijmegen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de in Nijmegen gebouwde producten. Dit betekent nieuwe producten ontwerpen, het bouwen van prototypes en het testen hiervan. Op bestaande ontwerpen worden verbeteringen doorgevoerd en gevalideerd. Daarnaast heeft BTDC een afdeling Special Products, welke speciaal volgens klantenspecificatie truckmodellen ontwikkelt.

Binnen het ontwikkelingscenter van Hyster-Yale worden ontwerpen gemaakt voor Big Trucks, dit geldt voor nieuwe trucks, specials en er wordt gewerkt aan nieuwe technologieën inzake elektrificatie en waterstof. Wij zijn permanent op zoek naar engineers met een Automotive achtergrond en belangstelling en ervaring met software, Powertrain oplossingen (elektrisch en hybride/waterstof), zonder en met werkervaring komen we graag met je in contact!