Vacature:

Assistent manager kassa/klantenservice

(32-36 uur per week)

Groots aan de slag met jouw specialisme. Bij Makro combineer je klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zorg jij dat alles binnen jouw afdeling gestroomlijnd loopt en is het oplossen van problemen jouw tweede natuur? Grote kans dat we jou zoeken! 
 
In de rol van Assistent Manager heb je een mooi en gevarieerd takenpakket. Zo ondersteun je de manager, op meerdere gebieden. De ene dag bijt je je vast in complexe vraagstukken; de andere dag los je relatief eenvoudige klachten op en werk je aan de ontwikkeling van jouw afdeling. 
 
Wat ga je doen? 
Als Assistent Manager ben jij de steun en toeverlaat van de manager. Jij ondersteunt hem of haar bij alle uitdagingen die op zijn of haar pad komen. Natuurlijk en gelukkig zijn die er niet altijd. Dan houd jij grip op de administratieve processen, planningen en de geldstroom. Makro wil elke dag iets beter worden. Daarom is het belangrijk dat jij verbeterkansen signaleert en veranderingen – zowel systeemtechnisch als administratief – implementeert. 

Jou zoeken we 
Je bent een specialist in jouw vak, in klantcontact en retail of horeca. Je blinkt uit in het effectief wegwerken van concrete uitdagingen, maar zet soms ook een stap terug om het geheel vanuit een breder perspectief bekijken. Je kunt samenwerken als de beste, bent besluitvaardig, hebt een sterk commercieel inzicht, minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en minimaal twee jaar werkervaring. 
 
Dáárom werken bij Makro 

  • Je draait mee bij een groot, internationaal bedrijf. 
  • Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen als je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt. 
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht; bij Makro ben je onderdeel van een hecht team. 
  • Flexibele werktijden en – binnen bepaalde grenzen – zelf bepalen wanneer je werkt. 
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor. 


Heel ondernemend Nederland rekent op Makro
 

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden en blijven. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het Groots. Doe het Makro.