Vacature:

Winkelmedewerker

(Diverse afdelingen Food-Non-food, Kassa, Vis)

Klanten helpen? De beste service bieden! Makro biedt jou grootse mogelijkheden. Een mooi salaris en leuk, afwisselend werk. Krijg jij energie van klanten zo goed mogelijk helpen, denken in oplossingen en producten verkopen? Dan zoeken wij jou. 
 
Makro is een groot bedrijf. Dat voel je! Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid en er is veel variatie in werkzaamheden. Samen met een open, enthousiast en ondernemend team verras jij klanten met de allerbeste service en zorg je dat de winkel er piekfijn uitziet. 
 
Wat ga je doen? 
Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Je geeft advies, informeert klanten over aanbiedingen, vult de voorraad aan en stimuleert de verkoop van ons eigen merk. Maar vooral bied je klanten de allerbeste service. 
 
Jou zoeken we 
Jij hebt een hart voor retail of horeca én voor klanten helpen. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden breng je extra vriendelijkheid op de winkelvloer. Jij houdt van afwisseling, kunt goed onderhandelen en denkt groots, in mogelijkheden en oplossingen. Je hebt minimaal de middelbare school afgerond. Tot slot ben je 8-32 uur per week beschikbaar en [in het weekend/in de avond/flexibel] inzetbaar. 
 
Dáárom werken bij Makro 

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf 
  • Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt 
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team 
  • Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt 
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid 
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor 


Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro
 
Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden. We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.