Vacature:

Adviseur Bodemonderzoek

Zoek jij altijd alles tot op de bodem uit? Vind jij het leuk om iedere dag voor een nieuwe uitdaging te staan? Voer jij graag op projectbasis opdrachten uit voor klanten binnen het vakgebied bodem-, waterbodemonderzoek en/of saneringen? Vind jij het een leuke uitdaging nieuwe projecten binnen te halen en onderzoeksresultaten te verwerken in een adviesrapport? Dan ben jij de Adviseur Bodemonderzoek die wij zoeken! 

Wat ga je bij ons doen? 

Als Adviseur Bodemonderzoek ben je goed in het begeleiden van het gehele project van offerte tot facturering. Met jouw open mindset ben je nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en kun je kennis snel toepassen in de praktijk. Als aanpakker heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en werk je zowel zelfstandig als ondernemend in een team. 

Wat bieden wij jou? 

Ortageo is een organisatie met een informele werksfeer. Bij ons is er tijd voor een geintje en wordt saamhorigheid erg op prijs gesteld. Bij Ortageo werken is in teamverband werken in een open bedrijfscultuur. Daarnaast bieden wij jou het volgende: 

 • flexibele werktijden, met de mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken; 
 • een gedegen inwerktraject en een fijne werkplek; 
 • een passend salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • naast je 25 verlofdagen 8 extra ATV dagen per jaar; 
 • een informele werksfeer met gezellige vrijdagmiddagborrel.

   

De juiste kandidaat: 

Heeft een afgeronde HBO-opleiding binnen het vakgebied milieukunde of gelijkwaardig en bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring. Wij verwachten van jou: 

 • een goede kennis van de wet- en regelgeving op het bodemwerkveld; 
 • dat je een commerciële en communicatieve instelling hebt en het een uitdaging vindt nieuwe opdrachten te werven; 
 • een praktische, stressbestendige, analytische en oplossingsgerichte instelling.

   

Over Ortageo 

Wij zijn een technisch ingenieursbureau met ruim zestig medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Onze specialismen zijn: bodemonderzoeken en -saneringen, geohydrologie, geotechniek, ontplofbare oorlogsresten, asbestinventarisaties en duurzaamheidsoplossingen. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op Over Ortageo of werkenbijortageo.nl. 

Iets voor jou? 

Zie jij jezelf werken binnen ons team met leuke collega’s in een gezellige werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik op de koffieknop en mail je CV en motivatiebrief naar ons toe!