Vacature:

Senior Adviseur Geotechniek

Vind jij het een leuke uitdaging om nieuwe projecten binnen te halen en onderzoeksresultaten te verwerken in een geotechnisch adviesrapport? Heb jij de skills om sturing te geven aan medewerkers en een project tot in de puntjes goed te laten verlopen? Dan ben jij de Senior Adviseur Geotechniek waar wij naar op zoek zijn! 

Wat ga je bij ons doen? 

Als Senior Adviseur Geotechniek ben jij de spin in het web van onze projecten. Je bent iemand die van aanpakken houdt en vindt het leuk om nieuwe opdrachten binnen te halen. Binnen de aan jou toegewezen projecten geef jij sturing aan medewerkers, aan het project en overige betrokkenen hierbij. Als Senior Adviseur Geotechniek houd jij je bezig met het gehele project, van zowel de werving van nieuwe projecten als de uitvoering hiervan. De taken bestaan onder andere uit: 

 • ondersteunen op projectniveau; 
 • aansturen van medewerkers; 
 • opstellen geotechnische adviezen; 
 • het opstellen van offertes; 
 • communiceren met opdrachtgevers en andere externe partijen.

   

Wat bieden wij jou? 

Ortageo is een organisatie met een informele werksfeer. Bij ons is er tijd voor een geintje en wordt saamhorigheid erg op prijs gesteld. Bij Ortageo werken is in teamverband werken in een open bedrijfscultuur. Daarnaast bieden wij jou het volgende: 

 • flexibele werktijden met de mogelijkheid gedeeltelijk thuis te werken; 
 • een gedegen inwerktraject en een fijne werkplek; 
 • een passend salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • naast je 25 verlofdagen 8 extra ATV dagen per jaar; 
 • een informele werksfeer met gezellige vrijdagmiddagborrel (wanneer dat weer mogelijk is);

   

De juiste kandidaat: 

Heeft een afgeronde HBO- of WO-opleiding binnen Civiele Techniek, Geo-engineering of Earth Sciences en bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring. We verwachten dat je ambitieus, analytisch en proactief bent. Daarnaast heb je ervaring met geotechniek of in ieder geval affiniteit met het vakgebied. Wanneer je ervaring hebt met geotechnische rekensoftware (Plaxis/D-Serie) heb je een streepje voor. 

Over Ortageo 

Wij zijn een technisch ingenieursbureau met ruim zestig medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Onze specialismen zijn: bodemonderzoeken en -saneringen, geohydrologie, geotechniek, ontplofbare oorlogsresten, asbestinventarisaties en duurzaamheidsoplossingen. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op Over Ortageo of werkenbijortageo.nl. 

Enthousiast geworden? 

Zie jij jezelf werken binnen ons team met leuke collega’s in een gezellige werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik op de koffieknop en mail je CV en motivatiebrief naar ons toe!