Vacature:

Horeca Divers

GASTHEER/GASTVROUW (32-38 UUR)

Je werkt bij ons op het gezellige horeca-plein of in de luxe Sky-Lounge. Elke dag is bij ons anders. Je zorgt voor een glimlach bij onze gasten en helpt ze naar hun tafel, of dat nu een vriendengroep, een kinderfeestje of een bedrijf is. Je leert onze menukaart van binnen en van buiten. Daar helpen wij je bij en natuurlijk mag je zelf ook proeven. Dan pas kun je onze gasten ook goed helpen. Je neemt de bestellingen op van de gasten, daarvoor hebben we handige Ipads om het je makkelijk te maken.

BARKEEPER (24-38 UUR)

De bar is jouw domein. Jij opent de bar elke dag en bent het gezicht achter de bar. Op drukke dagen sta je samen met een collega. Je zorgt voor alle drankjes van de bar. Van een vers kopje koffie, hippe drankjes, vers getapte biertjes tot unieke cocktails. Die jij zelf mag maken en bedenken (proeven doen we samen met collega’s). Jij staat midden in het horecaplein achter de bar en kunt zo alles overzien.

Uiteraard ken jij de gangbare dranken en cocktails en proeven we samen nieuwe smaken. Ook zorg jij ervoor dat de bar altijd spic en span blijft en controleer je de barvoorraden.

MEDEWERKER BEDIENING (16-38 UUR)

Je werkt op het gezellige centraal gelegen horeca-plein. Als de drankjes klaar staan, breng jij ze met een grote glimlach naar de gasten. Ook let je op de keuken waar het altijd heerlijk ruikt. Dan zorg jij ervoor dat alle gasten snel hun heerlijke gerechten op tafel hebben. Als de gasten van hun tafel gaan, zorg je dat alles weer op en top verzorgd is voor de volgende gasten. Dit doe je samen met jouw collega’s.

KOK (32-38 UUR)

JE HOBBY IS JE PASSIE

Jij houdt net als wij van lekker eten en jij verwent onze gasten met jouw kookkunsten. Je werkt in een mooie open keuken dus is jouw werkplek geordend en schoon. Elke dag zorg je voor een top bereiding en opmaak van gerechten. Hier zijn vaste recepten voor zodat de kwaliteit altijd hoog is. Je mag zelf ook aan de slag met ons menu en de gerechten en voor events kun jij je uitleven met speciale catering die jij samenstelt. Die gaan we samen met alle collega’s proeven zodat iedereen de gerechten leert kennen.

Je werkt volgens de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP) en ook de registratie, administratie en bestellingen zijn altijd tiptop in orde.

KEUKENHULP (16-38 UUR)

KOM JIJ ONZE KEUKENBRIGADE VERSTERKEN?

Jij bent onmisbaar in de keuken naast de kok. Je zorgt voor de mise- en place, bakt friet en snacks, verzorgt de opmaak van de borden voor de gasten, maakt schoon en helpt mee in de spoelkeuken.