Vacature:

Grondwerker / Rioleur /
Vakman GWW

De modernste graafmachines staan voor je klaar. De bus met al het gereedschap dat je nodig hebt, is voor jou. Ben jij de ervaren grondwerker die ons team komt versterken? 

Gebr. Van Venrooij BV is een begrip in Nijmegen en omstreken. Eigenschappen als hard werken en goed zorgen voor elkaar hebben dit familiebedrijf groot gemaakt. Meer dan 50 personen werken aan de aanleg van straten, pleinen en parkeerplaatsen en alle bijzonderheden die ermee samenhangen, zoals riolering en funderingsconstructie. Veel werknemers zijn al jarenlang bij ons in dienst, zij zijn de ruggengraat van ons bedrijf. Maar het is tijd voor nieuwe aanwas. We zoeken daarom grondwerkers die ons hechte team komen versterken. 

Jouw werkdag 

Jij vindt het heerlijk om buiten te werken en je werkt met de mooiste machines. Het voelt net alsof ze een beetje van jou zijn en daarom zorg je er ook graag goed voor. Trouwens, er is niks mis met een ouderwetse spierkracht. Jij steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent trots op je werk en dat is 100% terecht. Jij zorgt ervoor dat de stratenmakers na jou hun werk goed kunnen doen.  

Geen dag is hetzelfde. Vandaag zet je de graafmachine aan het werk om sleuven te graven voor de leidingen die vervangen moeten worden. Morgen moet je op een bouwproject de grond klaar maken voor een nieuwe bestrating. Je hebt een geweldig team van collega’s om je heen. Die zijn wel in voor een geintje of een praatje. En zit het je even tegen? Dan vind je altijd een horend oor, ook bij de baas. Dit is een werkplek waar je je thuis voelt en waar je graag nog jaren wilt blijven. 

Ben jij dit? 

 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring als grondwerker.  
 • Jouw lichamelijke conditie is goed.  
 • We gaan voor een lange termijn-samenwerking. Heb jij die intentie ook? 
 • Je woont in de omgeving van ons belangrijkste werkgebied, van Den Bosch tot Arnhem. 
 • Als je een VCA-certificaat hebt, is dat geweldig. Zo niet, dan mag je het certificaat op onze kosten halen. 
 • Het is handig als je een rijbewijs, het liefst ook een BE-rijbewijs, hebt. Het behalen van een BE-rijbewijs kunnen wij voor onze rekening nemen. 


Wij bieden jou
 

 • Een goed salaris boven de CAO-norm, tussen € 2700,- en € 3100,- bruto per vier weken (op basis van 40-urige werkweek). 
 • Uitzicht op een vast contract met het hele jaar door gegarandeerd werk. 
 • Een werkplek waar je gewaardeerd wordt en je thuis voelt. Je werkt in een vast team, met een vaste uitvoerder op de projecten. 
 • Een creatieve en afwisselende baan in jouw woonomgeving. We houden de reistijd zo kort mogelijk. 
 • De flexibiliteit om, in overleg, vakantie buiten de  bouwvak te nemen. 
 • De kans om te groeien in je vak. Als jij extra opleiding wilt, regelen wij dat voor jou.  
 • Een actieve personeelsvereniging, met ieder jaar leuke activiteiten en elke vijf jaar met zijn allen een compleet weekend weg, waarvoor ook de oud-werknemers worden uitgenodigd. 


Waarom dit jouw plek is
 

Sinds 1961 zijn vrijwel alle mannelijke leden van de familie Van Venrooij actief in het gelijknamige bouwbedrijf. Momenteel staat Paul, de kleinzoon van de oprichter, aan het roer. Maar het hart van zijn vader ligt ook nog steeds bij Gebr. Van Venrooij BV. Peter is dan wel met pensioen, hij staat nog regelmatig met de schoenen in het zand en werkt onvermoeid mee. De baas heeft altijd een horend oor voor iedere werknemer. En dat is de sfeer binnen heel het bedrijf. Hier zorgen we voor elkaar. En samen zorgen we voor tevreden klanten.  

Is dit de plek waar jij graag wilt werken? Reageer dan met een click op de onderstaande button!