Vacature:

Stratenmaker

Jij bent de kritische persoon die een denkbeeldige meetlat langs iedere oprit of parkeerplaats houdt en dan in zichzelf bromt dat jij het strakker kan leggen. Hou jij van het vak als stratenmaker en ben je trots op ieder project dat je hebt afgeleverd? Dan zoeken we jou! 

Gebr. Van Venrooij BV is een begrip in Nijmegen en omstreken. Eigenschappen als hard werken en goed zorgen voor elkaar hebben dit familiebedrijf groot gemaakt. Meer dan 50 personen werken aan de aanleg van straten, pleinen en parkeerplaatsen en alle bijzonderheden die ermee samenhangen, zoals riolering en funderingsconstructie. Veel werknemers zijn al jarenlang bij ons in dienst, zij zijn de ruggengraat van ons bedrijf. Maar het is tijd voor nieuwe aanwas. We zoeken daarom stratenmakers die ons hechte team komen versterken. 

Jouw werkdag 

Goodmorning sunshine! Jij vindt het heerlijk om vroeg de dag te beginnen. Als het even kan, sta jij al om half zeven op de werkplaats om een goede kop koffie te drinken en gezellig bij te kletsen met je collega’s. Je kijkt wat vandaag op de planning staat. De werkbus heb je gisteren al volgeladen en samen met je maat ga je op pad. Je werkt lekker dicht bij huis. Vandaag werk je aan de bestrating van een gemeentelijke parkeerplaats. Het is een flinke klus, maar je hebt de beste machines en materialen. Dat gaat lukken. Naarmate het werk vordert, komt de gemeente-opzichter even een kijkje nemen. Je staat hem vriendelijk te woord en hij is tevreden. Goed zo. Aan het einde van de dag blik je tevreden terug op de meters die jullie samen gemaakt hebben. Het is kwart voor vier. Lekker naar huis, douchen en dan is er nog tijd genoeg voor je hobby.  De dag is nog vroeg! Morgen wacht een nieuwe werkdag.  

Ben jij dit? 

 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als stratenmaker.  
 • Jouw lichamelijke conditie is goed.  
 • We gaan voor een lange termijn-samenwerking. Heb jij die intentie ook? 
 • Je woont in de omgeving van ons belangrijkste werkgebied, van Den Bosch tot Arnhem. 
 • Als je een VCA-certificaat hebt, is dat geweldig. Zo niet, dan mag je het certificaat op onze kosten halen. 
 • Het is handig als je een rijbewijs, het liefst ook een BE-rijbewijs, hebt. Het behalen van een BE-rijbewijs kunnen wij voor onze rekening nemen. 


Wij bieden jou
 

 • Een goed salaris boven de CAO-norm, tussen … en … bruto per maand (op basis van 40-urige werkweek). 
 • Uitzicht op een vast contract met het hele jaar door gegarandeerd werk. 
 • Een werkplek waar je gewaardeerd wordt en je thuis voelt. Je werkt in een vast team, met een vaste uitvoerder op de projecten. 
 • Een creatieve en afwisselende baan in jouw woonomgeving. We houden de reistijd zo kort mogelijk. 
 • De flexibiliteit om, in overleg, vakantie buiten de  bouwvak te nemen. 
 • De kans om te groeien in je vak. Als jij extra opleiding wilt, regelen wij dat voor jou.  
 • Een actieve personeelsvereniging, met ieder jaar leuke activiteiten en elke vijf jaar met zijn allen een compleet weekend weg, waarvoor ook de oud-werknemers worden uitgenodigd. 


Waarom dit jouw plek is
 

Sinds 1961 zijn vrijwel alle mannelijke leden van de familie Van Venrooij actief in het gelijknamige bouwbedrijf. Momenteel staat Paul, de kleinzoon van de oprichter, aan het roer. Maar het hart van zijn vader ligt ook nog steeds bij Gebr. Van Venrooij BV. Peter is dan wel met pensioen, hij staat nog regelmatig met de schoenen in het zand en werkt onvermoeid mee. De baas heeft altijd een horend oor voor iedere werknemer. En dat is de sfeer binnen heel het bedrijf. Hier zorgen we voor elkaar. En samen zorgen we voor tevreden klanten.  

Is dit de plek waar jij graag wilt werken? Reageer dan met een click op de onderstaande button!