Vacature:

Monteur Inzamelvoertuigen

VDK Nederland groeit en voor onze werkplaats waar we naast aan ons eigen VDK product ook aan containersystemen, autolaadkranen en andere merken kraakpersvoertuigen werken zoeken we een: Monteur Inzamelvoertuigen

Je komt te werken in een klein enthousiast team welke dagelijks er voor zorgt dat deze specialistische opbouwen voertuigen gebruiksklaar en inzetbaar zijn voor onze klanten in de afval inzamelingsbranche.

Voor dit team zoeken wij iemand die: 

  • Reparatie, revisie en onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan kraakpersvoertuigen.
  • Zelfstandig diagnoses kan stellen.
  • Storingen kan oplossen zowel mechanisch, hydraulisch als elektrisch.


Wij zoeken iemand met:

  • Affiniteit voor onze branche.
  • Relevante werkervaring met kraakpersvoertuigen.
  • De bereidheid om zowel merk gerichte als ook branche specifieke opleidingen en trainingen te volgen.


Mocht je interesse in de geschetste functie hebben maar beschik je niet over de gevraagde kennis en ervaring, neem dan toch contact met ons op. We kijken graag of we je kunnen opleiden tot de specialist die we zoeken. Voor meer informatie omtrent de functie kun je klikken op onderstaande knop!

VDK Nederland BV is importeur van VDK Waste Systems, kraakpers-opbouwen met bijbehorende containerbeladingen. Wij bieden hoogwaardige producten aan, begeleid met goede operationele én technische ondersteuning. De producten van VDK zijn robuust, gebruiksvriendelijk, breed toepasbaar en betrouwbaar. VDK wordt geproduceerd in België door het familiebedrijf MOLcy.